Yayah Artwork

Yayah memang suka mengedit terutamanya poster. Kalau nak tanya software apa yang bagus,
semestinya Yayah akan jawab Adobe Photoshop (siapa yang tak kenal Encik Adobe nih, Popular tuh).
Mesti pelik kan? siapa yang dalam gmbar tuh? Dalam gambar tuh semuanya artis KPOP dan model kat Korea. Poster-poster ini sebenarnya poster fanfic (apa tuh fanfic?) kalau nak tau apa tuh fanfic, cari saja kat Encik Google tuh.

Bagi sesiapa yang minat membaca fanfic, jangan lupa kunjung blog Yayah yang lagi satu



kat situ ada fanfic khas untuk peminat Super Junior



THANK YOU, SEE YOU IN THE NEXT POST

7 ulasan:

  1. cntik artwork....

    BalasPadam
  2. waa ~ cantik nya =.=" . saya tak reti edit T^T

    BalasPadam
  3. Wow! ni Yayah buat sendiri? Hebadnyee. Sye x reti. =.=' daebakk

    BalasPadam
  4. creative gila lah <3
    suka :D

    BalasPadam
  5. ehh nana penah komen rupanya .__.
    AAAAAAAAAAAAAAAA cantik TT-TT //nak komen lagi . LOL

    BalasPadam
  6. aaahhh~ unnie pandai edit laa.. unnie wat laa tuto cm mne nak buat poster ni ,, aahhh.. XD

    BalasPadam
  7. Ah~ Unnie~
    Saya boleh request tak?
    *mian bahasa malay saya tak baik. saya orang Indonesia :)
    Saya nak request poster Fanfiction...
    Add me:
    Facebook:Nurul Fathiah Zahra
    Twitter: @Cho_NFZahra

    BalasPadam

Hidup anda di penuhi keberkatan