Jumaat, 19 April 2013

Setahun menyepi


 COMEBACK?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada pembaca blog ini. Sudah setahun Yayah tak menulis entry di sini, sungguh berhabuk blog ni dah jadi. Ada sesiapa yang nak tolong kemas? Hahahaha. Yayah melalui pelbagai pengalaman sepanjang setahun berdiam diri daripada menulis blog. Kalau ada masa yang lebih, akan Yayah cuba kongsikan. Diulangi sekali lagi, CUBA
Apa khabar pembaca sekalian? Diharapkan anda semua sihat sejahtera. Yayah nak merangka pelan untuk mengubah sedikit design blog ni, walaupun dah setahun ayat ‘under construction’ berlegar-legar di atas, hahahaha. Agak susah sebenarnya nak cari masa yang lapang untuk buat semua tu disebabkan sibuk setiap hari. 
Kenapa Yayah sibuk sangat? Hehehe, itu rahsia. Nanti kalau ada kesempatan Yayah ceritakan. Apa-apa pun, entry ini hanyalah sekadar sapaan kepada pembaca semua sekaligus merupakan comeback Yayah selepas setahun hiatus.


THANK YOU, SEE YOU IN THE NEXT POST