Khamis, 4 Ogos 2011

MR.SIMPLE IS DAEBAKK!!!!


Yayah dah terlebih excited sekarang.
Semalam dah menangis teruk akibat ucapan yang mereka beri dalam album kelima terutamanya
Donghae oppa~ Donghae oppa memang suka buat ELF sedih.
Sekarang layan dahulu MV Super Junior.


Baiklah, kalau dah habis layan, jom jerit sama-sama ~
MR.SIMPLE DAEBAKK!!!!

Terkejut tambah suka tambah terharu tambah kasih sayang terhadap mereka !
Macam mana pendapat kamu semua? best kan?!


Owh Leeteuk oppa, kau memang mengancam dengan gaya rambut dan pandangan
yang matang.


Owh Heechul oppa, Kau selalu saja dengan gaya 'lazy' apabila menari tetapi tetap
dengan aura yang mengamcam #asyik ayat nih saja.


Owh Yesung oppa , 'Killer stares' kau memang membunuhku (?) , kau ternampak sungguh hebat.


Owh Shindong opa, kau memang banyak berubah dan banyak juga melibatkan diri selain menari.


Owh Sungmin oppa, kau tetap dengan gaya 'manly' dan memang tahu cara untuk 'seduce' kami.

owh Eunhyuk oppa, dengan warna dan gaya rambut yang baru memang berubah imejmu, dan juga tarian 'break dance' yang memang mengukuhkan lagi bahawa kau ialah 'Dancing machine'


Owh Siwon oppa, Diri kau yang terlihat 'perfect' selalu saja menarik para peminat untuk menyukaimu dan gayamu kali ini terlihat berlainan dengan imej yang sebenar.


Owh Donghae oppa ,  wajah kau yang terlihat suci dan tidak melakukan apa-apa kesalahan seperti seorang kanak-kanak. Sesungguhnya ucapanmu memang menyentuh jiwa.


Owh Kyuhyun oppa, Kau memang kelihatan berkarisma dengan pandangan dan tarian yang selalu kau lakukan. Kau tak pernah gagal menarik perhatian peminat.

Owh Ryeowook oppa, 'bias' ku  yang memang special di mataku. Kau tidak pernah mengecewakan kami dengan gaya kau dan semakin hari kau banyak berubah untuk menyesuaikan diri di industri muzik ini.
Setiap pergerakkanmu sememangnya mendapat perhatianku. Saranghae oppa! oppa dah cuba yang terbaik!

Owh Hangeng,Kangin,dan Kibum oppa, meskipun kamu semua tiada di dalam album ini, tetapi kamu semua tetap ada di hati kami. Kami amat merindui kamu bertiga! Berbahagialah di samping hidupmu yang baru.

Owh SUPER JUNIOR ! KAU MEMANG SELALU MENUNJUKKAN PRESTASI YANG TERBAIK DI INDUSTRI MUZIK KOREA. KAU TAK PERNAH MENGECEWAKAN ELF! KAU SELALU DI HATI KAMI!

Meskipun ini adalah kali terakhir, ataupun hanya sementara, kami sanggup menunggu KEMBALINYA SUPER JUNIOR YANG ASAL!

SUPER JUNIOR HWAITING!!

Yang ikhlas daripada Yayah Zack, ELF forever~

UPDATES
(MrSimple dan KEPRET DANCE di Twitter top trending)

ELF yang tidak pernah lupa untuk menyokong SUPER JUNIOR !

P.S - Maaf ya kalau bahasa Yayah agak pelik sikit. Bila dah semangat macam tuh lah jadinya.


THANK YOU, SEE YOU IN THE NEXT POST

3 ulasan:

  1. setuju!!! *mgangguk dgn laju*
    huhuhu~ OWH OWH OWH>> sayangnya aku padamu Super Junior! <3

    BalasPadam
  2. Yeah! Ucapan Donghae oppa memang sedih. Tapi seronok gila tengok ucapan Sungmin. Dia tulis Aku cinta kamu!

    Best betul MV ni. dr td tengok ulang2. haha


    Saranghae SUJU! Hwaitingg! *rasa nak jerit. tp kena tahan sebab puasa. :)

    BalasPadam
  3. great...mv suju mmg great........tengok youtube..bnyak yg view mv nih skunk...mengalahkan snsd...!!!suka tengoik heechul..yg dulunya dengan comel mengalahkan girl snsd,tapi,lam video nih macho mengalahkn dong hae....haahaa....super daeeebbbaaakkklllaahhhh

    BalasPadam

Hidup anda di penuhi keberkatan